2014年秋季中级口译笔试模拟试题考前突击

来源:网络   发布时间:2014-08-19   作者:上外口译培训

  2014年秋季中级口译考试马上就要开始了,很多考生在最后的复习冲刺阶段,上外口译为广大考生整理了口译老师准备的中级口译考试强化练习题,供大家备考练习,希望各位能顺利通过这次中级口译考试。

  1. The Kyoto Protocol has been designed to ____ the global environmental problems. A. dress B. address C. stress D. distress

  2. Part of the investment is to be used to ____ that old temple to its original splendor. A. rest B. recover C. replace D. restore

  3. The list of things we need to think about which will be ______ by climate change is endless.

  A. affiliated B. affected C. affirmed D. effected

  4. Now a single cell phone is able to store a large ____ of information about an individual life.

  A. deal B. number C.amount D. account

  5. We will not be held responsible for any damage which results ____rough handling. A. from B. off C. in D. to

  6. Our products are displayed in Stand B22, ____ you will find me during office hours. A. when B. which C. that D. where

  7. We cannot see any possibility of business _____ your price is on the high side of the prevailing market trend.

  A. which B. since C. that D. though

  8. Over a very large number of trials, the probability of an event _____ is equal to the probability that it will not occur.

  A. occurring B. occurred C. occurs D. occur

  9. “They’re the best team I’ve seen thus far,” says ____ men’s basketball coach Larry Brown.

  A. American’s B. US C. the USA D. United State of America

  10. Many Americans do not understand why there is so much international criticism of the US policy on ____ change.

  A. atmosphere B. sky C. weather D. climate

  11. In order to obtain the needed information, you should write simply, clearly, and concisely ____ the reader wants to know.

  A. what B. that C. so that D. which 来自www.Examw.com

  12. Regarding insurance, the ____ is for 110% of the invoice value of the goods that a manufacturer wants to export.

  A. amount B. cover C. insurance D. premium

  13. Since the shipment consists of seasonable goods. it is important that it is ____ as soon as possible.

  A. deleted B. demanded C. delivered D. detached

  14. The long service of decades of the to-be-retired with the company was ____ a present each from the President.

  A. confirmed by B. recorded in C. acknowledged wit D. appreciated for

  15. Home to magnates and gangsters, refugees and artists, the city was, in its ____ a metropolis that exhibited all the hues of the human character. A. prime B. primary C. privacy D. probation

  16. Buildings in the southeast of the UK are going to have to be constructed ____ those in Scotland if the report findings are correct. A. as B. like C. likely D. are like

  17. The state of Michigan now requires sports fans to make an annual ____ of $125 to $500 a seat to keep their end zone perches at Michigan Stadium. A. tributary B. attribution C. contribution D. distribution

  18. The possibilities for ____ energy sources, including solar power, wind power, geothermal power, water power and even nuclear energy promise greatly to the earthlings. A.altitude B.alternate C.alternating D. alternative

  19. Americans who consider themselves ____ in the traditional sense do not usually hesitate to heap criticism in domestic matters over what they believe is oppressive or wasteful. A. pedestrian B. penchant C. patriotic D. patriarch

  20. The countries that are being blamed for the extra greenhouse gases in the atmosphere are the rich and developed countries. On a different ____, the developing countries feel they will suffer the most of it. A. nod B. note C. norm D. notion

  答案: 1. B 2. D 3. B 4. C 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. D 11. A 12. D

  13. C 14. C 15. A 16. B 17. C 18. D 19. C 20. B

相关课程推荐:

口译类型 班级名称 课程模块 保障服务 查看详情
基础口译 基础口译暑假签约保过班
基础口译听力影子训练
基础口译口语强化
基础口译记忆训练
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
中级口译 中级口译签约保过班
中级口译综述和速记秘笈
中级口译阅读技巧、速度提高
中级口译王牌翻译英汉互译
中级口译强势听力与实战练习
中级口译情景口译
中级口译冲刺强化内容
中级口译历年真题点评
中级口译模考实战
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
中级口译暑假签约保过班
中级口译寒假签约保过班
高级口译 高级口译签约保过班
高口阅读技巧与速度提高
高口情景口译
历年真题点评与模考实战
高口王牌翻译英汉互译
高口强势听力与实战练习
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
高级口译暑假签约保过班
英语能力口译调查问卷