2014年秋季中级口译笔试模拟题冲刺练习

来源:网络   发布时间:2014-08-19   作者:上外口译培训

  上海中级口译考试分为综合笔试和口试两个阶段,今年9月14日举行中级口译笔试,还有不到一个月的备考时间,考生在这段时间可以适当进行模拟练习,保持备考的状态,增强考试信心。上外口译为广大考生整理了中级口译老师为学生准备得模拟试题,供大家练习使用,坚持下去一定能取得最后的胜利。

  21. He remained calm In the face of the impending danger.

  A. terrific B. trivial C. astonishing D. imminent

  22. “Holmes!” I whispered. “What on earth are you doing in this disgusting place?”

  A. humble B. unpleasant C. underprivileged D. noisy

  23. The futility of the program resulted from poor planning. A. possible failure in the future

  B. ineffectiveness and uselessness C. blindness to its mistakes D. potential disaster

  24. Construction of the gigantic office building in this city was for years intermittent

  A. stopping and starting at intervals B. something that will happen soon

  C. being watched with keen interest D. anything that comes and goes

  25. Although many modifications have been made in it, the game known in the United States as football can be traced directly to the English game of rugby.

  A. rules B. changes C. demands D. leagues www.ExamW.CoM

  26. Your silence implies countenancing his abject behavior; therefore please clarify your stand to him.

  A. supporting B. obscuring C. concealing D. assisting

  27. The graduate committee must be in full accord in their approval of a dissertation.

  A. indecisive B. sullen C. vocal D. unanimous

  28. We regret being unable to entertain your request for providing free boarding to 15 sportsmen for two weeks.

  A. receive B. comply C. coincide D. consider

  29. Justices of the peace have jurisdiction over the trials of some civil suits and of criminal cases involving minor offenses.

  A. superiority B. authority C. guidance D. consider

  30. One of the things we have to do to prevent a pandemic is to make sure people understand and know what they can do to minimize the commotion.

  A. command B. collusion C. turmoil D. tutelage

  31. One of the effective ways to lessen environmental pollution is the reservation and protection of more swamps.

  A. vast thick corals B. pockets of wet land C. warm volcanoes D.millions of bees and wasps

  32. The word “wrath” in The Grapes of Wrath by the Nobel prize winner John Steinbeck probably means:

  A. great anger B. large crowds C. hard labor D. sudden storms

  33. The artist spent years on his monumental painting, which covered the whole roof of the church, the biggest in the country.

  A. archaic B. sentimental C. outstanding D. entire

  34. The ancient Jewish people regarded themselves as the salt of the earth, the chosen few by God to rule the world.

  A. outcast B. elite C. nomad D. disciple

  35. Many of the electric and electronic products we purchase and consume today are what some industrial experts call “homogenous toys”.

  A. identical B. homosexual C.unrelated D. distinguishable

  答案:21. D  22. B  23. B  24. A  25. B  26. A  27. D  28. D  29. B  30. C  31. B  32. A  33. C  34. B  35 .A

相关课程推荐:

口译类型 班级名称 课程模块 保障服务 查看详情
基础口译 基础口译暑假签约保过班
基础口译听力影子训练
基础口译口语强化
基础口译记忆训练
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
中级口译 中级口译签约保过班
中级口译综述和速记秘笈
中级口译阅读技巧、速度提高
中级口译王牌翻译英汉互译
中级口译强势听力与实战练习
中级口译情景口译
中级口译冲刺强化内容
中级口译历年真题点评
中级口译模考实战
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
中级口译暑假签约保过班
中级口译寒假签约保过班
高级口译 高级口译签约保过班
高口阅读技巧与速度提高
高口情景口译
历年真题点评与模考实战
高口王牌翻译英汉互译
高口强势听力与实战练习
1.专职班主任服务
2.享免费复读
报名
高级口译暑假签约保过班
英语能力口译调查问卷